van Zuylen haalt bijzondere Award binnen

award voor ZuylenDe Scotch Single Malt Whisky Society is een vereniging waarvan de grote importeurs op het gebied van whisky lid zijn. In 1998 is de "Scotch Single Malt Whisky Award" ingesteld. Deze Award is een onderscheiding, welke één keer per jaar uitgereikt wordt aan een slijter en aan een pub/ bar/ hotel/ restaurant. Men dient zich te hebben onderscheiden door een uitgebreid assortiment Schotse Malt Whisky's te voeren en zijn klanten en gasten adequaat te kunnen informeren over dit bijzondere product.

Tot op heden is de Award acht keer uitgereikt. De Horeca Award 2007 is gegaan naar Hotel "Zee en Duin" gelegen aan de Boulevard nr. 5 te Katwijk aan Zee, met zijn prachtige whiskybar waar regelmatig whisky avonden georganiseerd worden. Hier vond tevens de uitreiking plaats aan van Zuylen "voor een mooi glas" in Loosduinen. De beoordelings commissie vond dat beiden hun sporen op het gebied van promotie van Malt Whisky ruimschoots verdiend hebben.

Facebook

Volg je ons ook al via Facebook? Je kunt op onze Facebook pagina in contact komen met andere Whisky-liefhebbers en alle sociale media volgen rondom de grote drankmerken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Aanmelden

Nog geen klant? Je kunt jezelf ook zonder te bestellen alvast aanmelden en uw favoriete dranken bewaren op uw persoonlijke profiel.