Ons Wijnabonnement

Bent u op zoek naar mooie wijnen en een goed wijnadvies?

Elk seizoen weer een aantal heerlijke wijnen op tafel tegen gereduceerde prijzen en met veel voordelen?Meldt u dan aan voor ons exclusieve wijnabonnement!

U ontvangt elk kwartaal een doos met daarin een assortiment van 12 wijnen, met een gemiddelde winkelwaarde van zo rond de 108 euro. Per kwartaal ontvangt u van ons een factuur voor het bedrag van 95 euro. Op een doos van 12 flessen is dit gemiddeld een korting van 10 euro.

  • Wij gaan ervan uit dat u voor minimaal vier kwartalen meedoet aan het abonnement.
  • U ontvangt het wijnpakket in april, juli, september en december. Uiteraard worden de wijnen op het betreffende seizoen afgestemd.
  • Bij iedere wijn krijgt u een wijnbeschrijving en een serveersuggestie. Wij geven ook regelmatig informatie over wijnwetenswaardigheden met spijzen en recepturen.
  • De factuur ontvangt u ongeveer voorafgaand aan de levering van het wijnpakket. Wij vragen u vriendelijk deze factuur binnen 8 dagen aan ons te voldoen. U kunt het bedrag vanzelfsprekend ook in onze winkel pinnen of betalen.
  • De door ons persoonlijk geselecteerde wijnen worden gratis thuisbezorgd in Loosduinen. Woont u buiten Loosduinen dan berekenen wij u bezorgkosten. Het wijnpakket kunt u natuurlijk ook zelf in onze winkel ophalen.
  • U kunt rekenen op een zeer gevarieerd en bijzonder aanbod van wijnen. Naast bekende druivenrassen als Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay laten wij u ook kennis maken met minder bekende maar zeer verrassende grootheden op wijngebied.
  • Uiteraard proeft u uitsluitend wijnen van kwaliteit met een eigen karakter en nemen wij u telkens weer mee op een smaakavontuur. Alle wijnen worden vanzelfsprekend door ons persoonlijk geselecteerd en voorgeproefd.

Download inhoud wijnabonnement

Wilt u weten wat er in het abonnement van december 2019 te vinden is aan heerlijke wijnen? Wij hebben een overzicht geplaatst in een PDF die u hier kunt downloaden, zie: 2019 assortiment 4e kwartaal (PDF).

 

Meedoen?

Wilt u ook meedoen met het wijnabonnement? Meldt u dan nu aan in onze winkel. Het kan ook telefonisch via
070 397 14 00 of via email: info@whiskyvanzuylen.nl

 


Facebook

Volg je ons ook al via Facebook? Je kunt op onze Facebook pagina in contact komen met andere Whisky-liefhebbers en alle sociale media volgen rondom de grote drankmerken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Aanmelden

Nog geen klant? Je kunt jezelf ook zonder te bestellen alvast aanmelden en uw favoriete dranken bewaren op uw persoonlijke profiel.