• leveringskosten Verzend Kosten
  • voorwaarden Onze voorwaarden
WINKELMAND 0 art. - €0,00

Recent toegevoegd

x
Subtotaal: € 0,00

Wijnabonnement

wijn abonnement

Wij bieden een prachtig wijn pakket voor wijnliefhebbers. Wilt u voor elk seizoen weer een aantal heerlijke wijnen op tafel tegen gereduceerde prijzen en met veel voordelen? Met daarbij een uitvoerige beschrijving van iedere wijn en altijd een goed wijnadvies? Meldt u dan aan voor ons wijnabonnement! U ontvangt elk kwartaal een goed verpakte doos met daarin een assortiment van 12 wijnen, met een gemiddelde winkelwaarde van zo rond de 108 euro, u betaalt echter slechts 95 euro. Per kwartaal ontvangt u van ons een factuur voor het bedrag van 95 euro. Op een doos van 12 flessen is dit gemiddeld een korting van 10 euro. Wij zijn van mening dat wij het beste wijnabonnement van Den Haag en omgeving bieden. 

 

De spelregels van ons wijnabonnement

  • U ontvangt de wijndoos in april, juli, september en december. Uiteraard worden de wijnen op het betreffende seizoen afgestemd.
  • Bij iedere wijn zit een wijnbeschrijving en een serveersuggestie. 
  • De factuur ontvangt u ongeveer voorafgaand aan de levering van het wijnpakket. U kunt het bedrag vanzelfsprekend ook in onze winkel pinnen of betalen.
  • De door ons persoonlijk geselecteerde wijnen worden gratis thuisbezorgd in Loosduinen Den Haag. Buiten Loosduinen dan berekenen wij  bezorgkosten. Het wijnpakket kunt u natuurlijk ook zelf in onze winkel ophalen.
  • We kiezen een zeer gevarieerd en bijzonder aanbod van wijnen. Naast bekende druivenrassen als Cabernet Sauvignon, Merlot en Chardonnay laten wij u ook kennis maken met minder bekende maar zeer verrassende wijnen uit diverse wijn regio's.
  • Uiteraard proeft u uitsluitend wijnen van kwaliteit met een eigen karakter en nemen wij u telkens weer mee op een smaakavontuur. Alle wijnen worden vanzelfsprekend door ons persoonlijk geselecteerd en voorgeproefd.

 

Download inhoud wijnabonnement 2023

wijnabonnement inhoud overzicht

Wilt u weten wat er in de doos van juli 2023 te vinden is aan heerlijke wijnen? Wij hebben een overzicht gemaakt en deze geplaatst in een PDF die u hier kunt downloaden, zie: 2023 assortiment 2e kwartaal (PDF).

 

Meedoen?

Wilt u ook meedoen? Doe mee en ontvang 4 keer per jaar de beste wijnboxen. Meldt u dan nu aan in onze winkel. Het kan ook telefonisch via 070 397 14 00 of via email: info@whiskyvanzuylen.nl